Der er 92 varer.
Underkategorier
 • Bogstaver
  Selvklæbende bogstaver - til dekoration i dit hjem!Er du træt af traditionelle wallstickers der ikke klæber ordentligt?Her er løsningen, hvor alle farver er mulige på én gang, da det printes og konturskæres - og lige til at montere! Selvklæbende, printet og konturskårede retro bogstaver til dekoration i hjemmet, kontoret, garagen, hjemmebaren eller lignende.Fås i flere størrelser Til korttidsmontering på tæpper Permanent indendørs væggrafik Hæfter på utal af overflader; trægulve, sten, klinker, beton, tæpper eller pvc/laminat - også på glasvæv og vandskurede malede vægge!   Nemt at montere - selv for uøvede. 
 • Dør print
  Sjove print til dekoration af døre. Hæfter på glatte, rene overflader og giver din dør helt nyt liv.Fås i 3 forskellige størrelser og kan tilskæres med hobbykniv. Nemt at montere - selv for uøvede.
 • Bilmærker
  FÅ DIT EGET LOGO PRINT TIL DEKORATION I GARAGEN, VÆRKSTEDET ELLER HJEMMETEr du træt af traditionelle wallstickers der ikke klæber ordentligt? Her er løsningen, hvor alle farver er mulige på én gang, da det printes og konturskæres - og nemt at montere - selv for uøvede. Vælg din helt egen tekst!Grafik er af vejledende art. Dvs. printresultat kan afvige fra viste billeder.
 • Retro logoer
  Retro logoer til dekoration i garagen, værkstedet, hjemmet eller lignende...Selvklæbende skilteprint til dekoration i garagen, værkstedet, hjemmet eller lignende.Fås i flere størrelser Til korttidsmontering på tæpper Permanent indendørs væggrafik Hæfter på utal af overflader; trægulve, sten, klinker, beton, tæpper eller pvc/laminat- også på glasvæv og vandskurede malede vægge!   Nemt at montere - selv for uøvede. Grafik er af vejledende art. Dvs. printresultat kan afvige fra viste billeder.
 • Nummerplader med egen tekst
  FÅ DIT EGET PERSONLIGE NUMMERPLADEPRINT TIL DEKORATION I GARAGEN, VÆRKSTEDET ELLER HJEMMETEr du træt af traditionelle wallstickers der ikke klæber ordentligt? Her er løsningen, hvor alle farver er mulige på én gang, da det printes og konturskæres - og nemt at montere - selv for uøvede. Vælg din helt egen tekst!

Varer sidevis

Varer sidevis